Centre Obert Rialles

Adreça postal: C/ València, 3 (08924) Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 933929390
e-mail: rialles.dir@maristes.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Entitat privada prestadora de serveis (recurs tècnic)
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives de les persones ateses mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i amb la comunitat.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet
PROGRAMES
Suport a l’escolarització
Educació per la salut
Formació en tecnologies de la informació i la comunicació
Educació en valors i competència social
Educació en el lleure i esportiva
Dinàmiques de participació
Orientació formativa i prelaboral (entre 16 i 18 anys)
Atenció a les famílies
Tallers artístics
Aprenentatge per Servei (entre 12 i 18 anys)
Atenció a la diversitat funcional
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Prevenció, detecció i intervenció davant situacions de risc d’exclusió social.
A QUI S’ADREÇA?
Infants i joves de 3 a 18 anys
HORARI
De dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.15 a 20.45

Notícies

El Parc dels Pins, escenari de la Trobada de Casals d’Estiu de la Serra d’en Mena

Els grups
d’infants del Centre Obert Rialles de la Fundació Champagnat, del Centre Obert Moisès
del Far Social Evangèlic i de la Fundació Germina van participar d’aquesta
jornada per compartir de forma lúdica.

La proposta constava
de tres espais d’inflables i dos espais de jocs gegants. Per acabar la festa
els infants van poder remullar-se i passar-s’ho d’allò més bé a la festa de l’escuma.

Amb aquesta
Trobada, que va aplegar un total de 175 infants d’entre 6 i 12 anys es culmina
el treball comunitari que realitzat aquest curs amb aquests recursos
socioeducatius.

També vam poder
comptar amb el suport de l’Associació de Voluntaris de la Protecció Civil del
nostre territori.

Llegir més

La Festa del Sol arriba a la Serra d’en Mena

Divendres dia 21 de juny el Centre Obert Moisès oferirà un conjunt d’activitats per infants i joves al Parc del Motocròs

Sota el nom de “La Festa del Sol”, el proper divendres 21 de juny el Centre Obert Moisès ens portarà una tarda de jocs al Parc dels Pins (Motocròs). La jornada s’iniciarà a les 17.30 h i durant tota la tarda els nens i nenes podran gaudir d’una gran varietat de jocs al Parc d’entre els quals destaquen el dominó, l’oca, jocs de memòria, tenis i moltes altres activitats lúdiques.

Una tarda de jocs a l’aire lliure on els nens i nenes dels diferents barris de la Serra d’en Mena podran passar una bona estona de la mà del CO Moisès, entitat ubicada al barri de Santa Rosa i que participa del procés comunitari de la Serra d’en Mena. L’activitat també s’emmarca en el Programa de Dinamització de l’Espai Públic de la Programació Comunitària de la Serra d’en Mena, que de mica en mica va deixant pas a les activitats i dinamitzacions programades per l’estiu. Aprofita l’oportunitat i vine a passar una bona tarda! Us hi esperem!

Llegir més

Ajornada la Festa del Sol de la Serra d'en Mena

Finalment la festa no es podrà realitzar divendres dia 17 de maig per les previsions de pluja i des de l'entitat organitzadora, el Centre Obert Moisès, s'ha decidit ajornar. Aviat us comunicarem la nova data.

Sota el nom de "La Festa del Sol", el proper divendres 17 de maig el Centre Obert Moisès ens portarà una tarda de jocs al Parc dels Pins (Motocròs). La jornada s'iniciarà a les 17.30h i durant tota la tarda els nens i nenes podran gaudir d'una gran varietat de jocs al Parc d'entre els quals hi destaquen el dominó, l'oca, jocs de memòria, tenis i moltes altres activitats lúdiques.

Una tarda de jocs a l'aire lliure on els nens i nenes del barri podran passar una bona estona de la mà del CO Moisès, entitat ubicada al barri de Santa Rosa i que és partícep del procès comunitari de la Serra d'en Mena. L'activitat també s'enmarca en el Programa de Dinamització de l'Espai Públic, que mica en mica va deixant pas a les activitats i dinamitzacions programades per l'estiu. Aprofita l'oportunitat i vine a passar una bona tarda!

Llegir més

Ja estan aquí les propostes de dinamització pels mesos de juny, juliol i agost!!

El Programa de Dinamització de l'Espai Públic d'enguany obre les portes a l'estiu amb les propostes més dinàmiques i divertides. Si no et vols perdre cap de les activitats restants, pren nota!

Les activitats del 2019 es van iniciar el mes de maig amb el "Photo Voice", una activitat dinamitzada per l'Institut Català de la Salut i que es va realitzar al Parc del Motocròs. Aquest cop els protagonistes van ser els joves que van expressar la seva mirada particular dels barris de la Serra d'en Mena a través de la fotografia.

El mes de juny es va iniciar amb la "Tarda de Circ" organitzada i dinamitzada per El Burro dels Jocs. Va ser el divendres 7 al Parc del Motocròs des de les 17.30 h fins les 19.30 h, amb 17 estacions diferents amb una gran varietat de jocs i activitats per a tota la família.

El Centre de Recursos Infantils i Juvenils Rellotge XXI portarà el divendres 14 de juny una Ludoteca Familiar a la plaça del Rellotge. Des de les 18.30 h i fins les 20 h, la plaça situada al barri del Fondo serà l'escenari d'una tarda de jocs i joguines destinada a les famílies i els més menuts. No t'ho perdis i gaudeix d'una jornada amb activitats lúdiques per a tota la família!

Dimarts 18 de juny serà el torn de la dinamització del Grup Motor d'Èxit Educatiu, que organitzaran a la Fundació Germina (Pl. de les Cultures 6) el taller "Gestió de les emocions i els afectes". El taller, que donarà el tret de sortida a les 18 h i està destinat a les mares i pares, treballarà amb eines i estratègies per millorar l'educació socio-emocional de tota la família i identificar, comprendre i expressar les nostres emocions.

Si vols mostrar el teu talent a les festes del barri del Raval, el divendres 28 de juny tindràs l'oportunitat! L'Associació de Veïns del Raval organitza als Jardins Balandrau l'activitat "Ensenya'ns el teu talent!", on conviden a adolescents i joves a pujar a l'escenari per cantar, ballar o mostrar, en definitiva, quina és la seva especialitat. Des de les 17.30 h i fins les 20.30 h, vine i mostra al barri de què ets capaç!

Dues activitats més pel juliol: la primera d'elles tindrà lloc durant la tarda del divendres dia 5 de la mà de El Burro dels Jocs, que ens portarà la Festa de l'aigua al Parc del Motocròs. Una activitat ideal per a les caloroses tardes d'estiu on es podran gaudir de nombrosos jocs d'aigua per a totes les edats, d'entre els quals destaquen el taller de boles gegants, el vòlei aigua o inflables lliscants. A partir de les 17.30 h la festa més refrescant t'espera al Parc!

L'Associació de Veïns del Raval serà l'encarregada d’oferir una proposta ben divertida: una Festa de l'escuma que se celebrarà, també al Parc del Motocròs, el divendres 19 de juliol a les 17.30 h. Una festa per a totes les edats on l'aigua, l'escuma i la música seran les protagonistes!

I a l'agost seguim amb dues activitats més: inflables i jocs gegants l'1 d'agost i el burro català mecànic el 8 d'agost. Amdues activitats al Parc del Motocròs, a partir de les 18.00 hores.

Us hi esperem!!!

Llegir més

La Serra d'en Mena batega amb força a la V edició de la Diada de la Primavera

Un miler de persones demostren, un any més, la revolució del treball comunitari

Llegir més