Centre de Normalització Lingüística (CNL) l’Heura

Rambla Sant Sebastià, 98 – 100, 5a planta Santa Coloma de Gramenet (08922)
Telèfon: 934684048
e-mail: santacoloma@cpnl.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Centre d’ensenyament i de recursos de llengua catalana
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
El CNL l’Heura és un dels 22 Centres de Normalització Lingüística. El seu objectiu és promoure l’ús i el coneixement del català en el conjunt de la societat de Santa Coloma de Gramenet.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Ciutat de Santa Coloma de Gramenet
PROGRAMES
- Cursos de català per a adults
- Assessorament lingüístic
- Foment de l’ús del català
- Suport a empreses i organitzacions
- Voluntariat per la llengua
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Ensenyament no reglat
A QUI S’ADREÇA?
A tota la població de Santa Coloma de Gramenet
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
Matriculació als cursos de català durant tot l’any
HORARI
De dilluns a dijous, de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 17.30 h
Divendres, de 9 a 13.30 h

Notícies

La Diada de la Primavera de la Serra d'en Mena arriba a la quarta edició amb un clam a la convivència, la diversitat i la diversió

  • Sota el lema condiversia (convivència, diversitat, diversió) els barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa celebren la seva gran festa

  • A través de diverses expressions artístiques, activitats lúdiques i el foment de l'estil de vida saludable, el 5 de maig donarem la benvinguda a la primavera

  • Es desplegaran 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut

La festa ciutadana de la Serra d'en Mena bufa quatre espelmes el 5 de maig al parc dels Pins del Motocròs, des de les 10.00 hores. La Diada de la Primavera arriba a la quarta edició el 2018 i ho fa amb un flamant crit a la Condivèrsia, un lema que sorgeix de la suma dels grans eixos d'aquest esdeveniment que se celebra des del 2015. La convivència, la diversitat i la diversió, a més del foment dels hàbits i l'estil de vida saludables, aglutinen al veïnat, entitats i recursos dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa.

Llegir més

Diada de la Primavera 2018: Tornen el Jardí del barri, el Cros del Motocròs i el Tastet de tothom

Són els clàssics de la gran festa ciutadana de la Serra d'en Mena

La Serra d'en Mena de Santa Coloma de Gramenet està a menys de quatre setmanes de la seva diada. La gran festa ciutadana dels barris del Fondo, Raval, Santa Rosa i Safaretjos arriba enguany a la quarta edició i ho fa amb més de 24 activitats organitzades per 18 associacions ciutadanes, 7 centres educatius, 11 serveis i equipaments municipals i 2 centres de salut. Serà el 5 de maig al parc dels Pins del Motocròs.

Llegir més

Foto grup motor

Són molts els protagonistes que treballen la programació per la IV edició de la Diada de la Primavera

Molts són els agents que s’han sumat a col·laborar en aquesta activitat comunitària de la Serra d’en Mena, que enguany compta amb propostes de continuïtat i altres d’innovació

Des de la comissió d’estima pel barri, l’AVV del Raval, l’escola bressol municipal Els Pins, l’AMPA de l’escola Tanit i la Xarxa de Valors organitzen el jardí del barri, una proposta que implica quatre escoles de la zona, un institut i tres entitats. Enguany es plantaran més de 400 plantes i es farà un taller de decoració del jardí comunitari.

Llegir més

Cartell promocional

El Programa de Suport Familiar a l’Èxit Educatiu us convida a treballar la comunicació i la criança positiva

Divendres dia 16 de març a les 18.00 hores el grup motor del Programa oferirà la primera activitat a la Biblioteca Can Peixauet.

Serà el servei d’Infància de l’Ajuntament, el Casal dels Infants i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural qui dinamitzaran la primera activitat, però tot el grup motor amb les mares de l’Associació La Convivència, la Fundació Germina, l'Escola Tanit, la Biblioteca Can Peixauet, el CNL l’Heura i Serveis Educatius, ha preparat els continguts i s’han implicat per poder oferir-la públicament.

Com ens comuniquem? Què afecta la comunicació? Té a veure amb l’autoestima, els vincles i les relacions que establim a casa i amb tota la comunitat educativa? Com podem millorar-la i treballar amb noves eines i habilitats? Aquestes seran algunes preguntes que treballarem conjuntament!!!

A banda d’aquesta activitat, el grup prepararà dues més que completen el Programa d’enguany, amb continguts relacionats amb el suport a l’aprenentatge i els límits i les responsabilitats.  Aquí teniu el cartell del programa:

Programa Èxit Educatiu

 

Llegir més

Després de la III Trobada Comunitària, arriba el moment de donar-vos les gràcies

Gràcies a totes i tots els que ens acompanyeu en el procés comunitari de la Serra d’en Mena:

Llegir més