Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ)

Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil
Adreça postal: Carrer Angel Guimerà, 6-8 baixos Santa Coloma de Gramenet (08923)
Telèfon: 93 466 82 02 / 93 466 26 71
e-mail: csmij@fvb.cat
Web: CSMIJ
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Entitat Sanitaria (Centre de especialitzat en Salut Mental)
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
El Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) és un servei sanitari destinat a proporcionar assistència ambulatòria especialitzada en salut mental a la població infantil i juvenil. Està format per un equip interdisciplinar format per psicòlegs/es, treballadores socials, psiquiatres i administratius/ves.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Ciutat de Santa Coloma de Gramenet
PROGRAMES
• Diagnòstic, orientació i tractament.
• Programa d’ atenció a nens i adolescents tutelats per la DGAIA (Direcció General d’Atenció a la Infància) de la zona Barcelonès nord.
• Programa de suport i assessorament de professionals del CSMIJ a mestres, i educadors que treballen amb patologia mental greu en Centres específics de la població de Sta. Coloma de Gramenet. Suport a USSE’S, AIS i escola d’educació especial Josep Sol.
• Programa per l’ atenció de nens i adolescents amb un (TMG) Trastorn Mental Greu.
• Programa Salut i Escola en col·laboració amb infermeres del SCS (Servei Català de la Salut), dona atenció prioritària – amb un sistema de entrada ràpida als serveis assistencials – a adolescents considerats de risc o vulnerabilitat.
• Programa de Suport a la Primària: atenció directa des de les sis ABS del Municipi facilitant a l’usuari l’accés a l’atenció en salut mental i en estreta coordinació amb els equips de Salut.
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Salut
A QUI S’ADREÇA?
Infants i joves de 0 a 18 anys
HORARI
De dilluns a divendres de 9 a 18h.

Notícies

El potencial humà de la Serra d'en Mena s'exhibeix a la III Trobada Comunitària

Més de 120 persones donen la benvinguda a la Programació Comunitària a la sala Joan Brossa de la Biblioteca de Can Peixauet plena de gom a gom

Persones empoderades que fan xarxa i estableixen sinergies per transformar els barris i milloren la convivència. Si una cosa ha quedat clara a la tercera Trobada Comunitària de la Serra d'en Mena, és que aquesta premissa, pedra angular del procés comunitari que es va engegar als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet fa quatre anys, s'ha assolit amb escreix.

Llegir més