Escola Tanit

TanitAny de fundació: 1956
Adreça postal: Carrer Pirineus, 5-7, (08912)
Telèfon: 934663506
e-mail: ceip-tanit@xtec.cat

 

Web: http://escolatanit.cat/

L’escola Tanit està situada al barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet. L’any 2000 va fer una transformació en Comunitat d’ Aprenentatge després de somiar l’escola que voliem al barri per tal de millorar l’educació dels nostres alumnes.
En aquests moments és una escola referent del barri on la millora de l’èxit educatiu i la cohesió social són els eixos principals de treball tot realitzant-se des de una mirada competèncial viva i activa.

Notícies

Diada de la Primavera 2017: La veu dels protagonistes

Avui volem que siguin els propis protagonistes de la Diada de la Primavera 2017 qui ens parlin de com ha estat l'experiència. La valoració al moment, el mateix, quan encara estavem servint plats o descarregant castells. Que sigui la veu de la Serra d'en Mena, diversa com el barri, qui dibuixo el collage de la nostra gran festa.

Llegir més

invitacio plenari

Seguim construint barri al Plenari de la Comunitat d'Aprenentatge Tanit

L'Escola Tanit ens convida de nou a treballar pel barri del Raval: una nova oportunitat per seguir enfortint el procés comunitari

Benvolguts i benvolgudes,

Ens plau convidar-vos al Plenari d’enguany de la Comunitat d’Aprenentatge de l’Escola Tanit.
Ens trobarem aquest divendres dia 10 de març a les 16 hores a l’escola, per seguir construint el nostre barri. Tractarem continguts sobre la participació de les famílies, la dinamització dels espais i equipaments públics, i la generació dels espais familiars del barri.

Comptarem amb diverses entitats del barri, professionals de serveis i recursos i les famílies!! Serà un moment per compartir i seguir creant vincles!

Finalitzarem amb la Colla Castellera Laietans de Gramenet i un còctel!

Us hi esperem a tots i totes! El procés comunitari continua!

invitacio plenari

Llegir més

Holi de la Serra d'en Mena

Esclat de colors per la convivència en la segona edició de la Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena

Més de 1.500 persones celebren la gran festa ciutadana en el parc dels Pins del barri del Raval

Un any més la Diada ha estat una acció transformadora per desfer prejudicis, especialment els vinculats amb l'Islam

Emmarcada en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) és una mostra de la col·laboració i de les sinergies creades entre agents comunitaris

Els barris de la Serra d’en Mena de Santa Coloma de Gramenet han celebrat la segona edició de la Diada de la Primavera al parc dels Pins (motocròs), en mig d’un ambient festiu i de comunió entre els veïns, agents comunitaris, entitats i ciutadans del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa. Sota el lema “Diada de la Primavera de la Serra d’en Mena, salut i convivència als barris”, s’ha emmarcat en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Fundació Integramenet.

Llegir més

La Serra d'en Mena es torna a reivindicar en positiu: la Troca del Trikinyaki

Les entitats socio-educatives Futurgrama, Rellotge XXI, Centre Obert Moisés, Rialles, Casal dels Infants i AE Sant Andreu, uneixen esforços sota el paraigües del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l'Obra Social de La Caixa, gestionat a la ciutat per la Fundació Integramenet i el Servei de Convivència municipal.

Llegeix també: Tota la informació sobre l'Escola Oberta d'Estiu de la Serra d'en Mena

Llegir més