Casal dels Infants

Casal dels Infants
Any de fundació: 1983
Adreça postal: Pirineus, 32 08923 Santa Coloma de Gramenent
Telèfon: 931980716 – 933170013 – 609523944
e-mail: b.sta.colomag.cp@diba.cat
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Concentrem esforços en els barris amb infants, joves i famílies amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper, afavorint la transformació social a través d’un projecte compartit que contempla: l’acció social, la incidència política i la sensibilització, i la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet. Raval, Riu Sud, Safaretjos, Santa Rosa
PROGRAMES
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Treballem per la transformació social als barris i la igualtat d’oportunitats a partir de l’educadió. Defensem un model d’entitat social arrelada a la comunitat i als barris amb un compromís amb els drets i les oportunitats, amb capacitat d’involucrar la ciutadania i les institucions en aquests objectius i de generar projectes de proximitat.
A QUI S’ADREÇA?
Infants i joves.
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
HORARI

Notícies

Grup èxit educatiu 18.01

El grup motor del projecte d'èxit educatiu ja té programació d’activitats

Les mares i tècniques enforteixen i segueixen  completant el pla de treball del Projecte d'èxit educatiu de la Serra d'en Mena, que incorpora els continguts i el calendari

L’associació La Convivència, la biblioteca Can Peixauet, el CNL l’Heura, el Casal dels Infants, el CRIJ Rellotge XXI, la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, la Fundació Germina, i Infància i Joventut de l’Ajuntament s’han reunit dijous dia 18 de gener per construir la seqüència d’activitats del programa d’èxit educatiu que volen oferir:

- 1a activitat, “com treballem la comunicació i criança positiva”. 16 de març, de 18.00-19.30 hores, a la biblioteca Can Peixauet

- 2a activitat, “els vincles i l'acompanyament en el procés d'aprenentatge”. a l’abril, a la Diada de la Primavera, al Parc dels Pins (el dia es definirà dilluns 22 de gener amb el grup motor de la Diada)

- 3a activitat, “quins límits, normes i responsabilitats posem als nostres fills/es i com podem fer-les complir”. 8 de juny, de 18.00-19.30 hores, al CRIJ Rellotge XXI

Grup èxit educatiu 18.01

Grup èxit educatiu 18.01

El grup presentarà el projecte, els continguts que es pretén treballar i la programació el dia 14 de febrer, a la 3a Trobada Comunitària de la Serra d’en Mena, a les 18.30 hores, a la biblioteca Can Peixauet.

Llegir més

Nucli 11.01

El procés comunitari de la Serra d'en Mena reconfigura el nucli de l'espai tècnic

Queda constituït el grup encarregat de validar l'estratègia i la implementació de la Programació Comunitària

Ciutadans, tècnics i recursos formen una tríada indissoluble al Procés Comunitari de la Serra d'en Mena que dóna lloc a la Programació Comunitària. Una d'aquestes peces de l'engranatge, l'espai tècnic, format pels professionals que participen en els projectes que es despleguen als barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa, ha constituït el seu nucli de treball en una reunió en la qual s'han definit les seves funcions.

Llegir més

Programa d'èxit educatiu

El grup motor del projecte d'èxit educatiu assoleix eines per atendre la infància de la Serra d'en Mena

El grup motor del projecte d’èxit educatiu ha tingut l’ocasió de formar-se amb l’equip de la Universitat Autònoma de Barcelona que coordina la implementació del programa a tot l’estat espanyol.

Llegir més

Ravaleando

Les entitats del barri del Raval celebren la seva festa amb el Ravaleando

Les associacions del barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet van oferir la seva mostra d'hivern a la Biblioteca de Can Peixauet

Llegir més

Més d'un centenar d'infants i joves participen en la Tarda d'Esports de la Serra d'en Mena

Motxilles apilades als laterals de l'escenari del parc del Motocròs, d'altres penjant dels braços de pares i mares, berenar a tota presa per agafar forces i molts infants i joves amb la concentració dibuixada a les seves cares, ben preparats per fer esport. Més de cent, concretament els que es van aplegar, el 23 de novembre, per participar en la 'Tarda d'Esports al Motocròs'.

Llegir més