Casal dels Infants

Casal dels Infants
Any de fundació: 1983
Adreça postal: Pirineus, 32 08923 Santa Coloma de Gramenent
Telèfon: 931980716 – 933170013 – 609523944
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Concentrem esforços en els barris amb infants, joves i famílies amb més necessitats socials per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn proper, afavorint la transformació social a través d’un projecte compartit que contempla: l’acció social, la incidència política i la sensibilització, i la mobilització ciutadana i el voluntariat actiu.
BARRI D’INTERVENCIÓ
Sta. Coloma de Gramenet. Raval, Riu Sud, Safaretjos, Santa Rosa
PROGRAMES
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
Treballem per la transformació social als barris i la igualtat d’oportunitats a partir de l’educadió. Defensem un model d’entitat social arrelada a la comunitat i als barris amb un compromís amb els drets i les oportunitats, amb capacitat d’involucrar la ciutadania i les institucions en aquests objectius i de generar projectes de proximitat.
A QUI S’ADREÇA?
Infants i joves.
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
HORARI

Notícies

Èxit educatiu 8.11.18

El Programa d’Èxit Educatiu ja té programació per enguany

Mares i professionals de la Fundació Germina, la Biblioteca Can Peixauet, el Casal dels Infants, la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, el CIRJ Rellotge XXI i el Projecte Paidos pacten les temàtiques a treballar aquest curs i proposen ja el calendari de realització.

Dijous dia 8 de novembre a la Biblioteca Can Peixauet vam treballar conjuntament la priorització de les necessitats compartides en l’anterior reunió i l’enllaç amb les activitats del catàleg del Programa.

Èxit educatiu 8.11.18

De totes les necessitats, van ser prioritzades les següents:

o Els límits i normes (introduir continguts de gestió de conflictes entre germans) Les expectatives i el rendiment escolar
o Les motivacions
o La gestió del temps lliure i del joc
o La gestió d’emocions i afectes
o El procés evolutiu i la detecció de necessitats
o Conèixer i treballar les responsabilitats segons les edats
o Els hàbits d’estudi

I finalment es van pactar quatre activitats per aquest curs:

Taula

Si vols participar de les activitats del programa o rebre més informació posa't en contacte amb nosaltres enviant-nos un whatsapp o trucant-nos al 660111862.

Ens veiem aviat!!!

 

Llegir més

El Casal dels Infants, l'Ass. De Veïns del Raval i l'AMPA Tanit ens preparen un Castalloween molt especial

Dimecres dia 31 d'octubre a partir de les 16.30 hores al Parc del Motocròs tindrem una tarda plena de propostes terrorífiques!!

A la plaça davant de Casal dels Infants podrem trobar moltes activitats per passar una tarda molt divertida pels infants i les adolescents dels barris de la Serra d'en Mena.

Podreu participar de diverses proves com el toca-toca, un joc per experimentar sensacions esgarrifoses, escoltar contes terrorífics, fer conjuntament un mural de la tardor, pintar-vos la cara de diferents personatges i animals, participar del photocall col·laboratiu, intentar fer punteria dins una teranyina...i menjar castanyes!!! I encara us ho esteu pensant?

Doncs encara tenim més activitats! Al Passadís del Motocròs tindrem una gimkana terrorífica pels adolescents!! I per si no n'hi hagués prou, acabarem amb un concurs de disfresses i una entrega de premis!!

Us hi esperem!!

 

Llegir més

Èxit Educatiu

El Grup Motor del Programa d'Èxit Educatiu estableix els continguts d'enguany

El passat dilluns 22 d'octubre el grup motor del Programa d'Èxit Educatiu es va reunir per pactar els continguts que donaran forma al programa 2018-2019.

Èxit Educatiu

Llegir més

Cartell Whatsappers

El Programa d'Èxit Educatiu arrenca amb força la seva segona edició

Els recursos tècnics i les famílies del CIRJ Rellotge XXI, la Biblioteca Can Peixauet, la Fundació Germina, el Casal dels Infants, la Comunitat d'Aprenentatge Tanit, el servei d'educació i infància i el projecte ICI treballen estratègies per reforçar la proposta d'enguany.

Llegir més

Programa Èxit Educatiu

El Programa d’Èxit Educatiu avalua el seu primer any d’implementació

Dilluns dia 2 de juliol les tècniques i mares vinculades a aquest Programa van reunir-se per valorar els impactes d’aquesta proposta i veure la seva continuïtat.

Aquest Programa ha generat un espai de trobada, relació i coneixement entre les famílies i tècniques per reflexionar sobre l’educació i construir plegades el camí cap a l’èxit educatiu de la infància i l’adolescència dels nostres barris.

Llegir més