Calendari comunitari

El Calendari comunitari de la Serra d’en Mena és un espai comú de les entitats, associacions i recursos on es recullen les activitats que es programen durant l’any. La proposta d’una agenda d’esdeveniments compartida pretén posar en comú i fer accessible en una sola eina tota la vida associativa dels barris del Fondo, Raval, Safaretjos i Santa Rosa.

Tria entre la vista agenda o mes per mostrar els esdeveniments.

Jul
25
Dj
Jocs del món @ Parc dels Pins
Jul 25 @ 6:00 pm – 8:00 pm
Jocs del món @ Parc dels Pins

Vine i participa d’aquesta nova proposta del Programa de Dinamització dels Espais Públics de la Serra d’en Mena. Més de 30 jocs tradicionals d’arreu del món que faran gaudir als més petits però també als més grans, que podran recordar la seva infantesa. Una activitat familiar de diversió al Parc dels Pins (davant de Casal dels Infants).

Les anelles, la baldufa, les bales, les bitlles, la corda de saltar, la carrera de sacs, el diávolo, la ferradura, la fira, les gallines, el hula-hoop, el io-io, el joc de la granota, els jocs musicals, els jocs de taula (awalé, senet, dames, backgammon, dominó, escacs, parxís, oca, quatre en ratlla, mikado, tangramdoble, tanca la caixa, jocs de relació, va dominar gegant i mikado gegant), la peteca, les xanques, les xapes i la xarranca…

Us hi esperem!!!

Ago
1
Dj
Inflables i jocs gegants @ Parc dels Pins
Ago 1 @ 6:00 pm – 8:00 pm
Inflables i jocs gegants @ Parc dels Pins

Arriben els inflables i els jocs gegants al Parc del Motocròs. Vine i gaudeix d’una pista de bàsquet inflable i de multitud de jocs per passar-ho d’allò més bé en família. Us esperem a  la plaça davant del Casal dels Infants.

Ago
8
Dj
Burro Mecànic @ Parc del Motòcros
Ago 8 @ 6:00 pm – 8:00 pm
Burro Mecànic @ Parc del Motòcros

EL BURRO CATALÀ MECÀNIC

El Ruc està una mica enfadat i segur que vol intentar que baixis del seu llom al més aviat possible,  no t’oblidis de la barretina de seguretat!