Associació de veïns del Raval

Associacio de Veïns el Raval

Associacio de Veïns el Raval

Adreça postal: C/Monturiol nº 20, Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 639910230
e-mail: nicassveinsraval@gmail.com
Facebook: AavvElRaval
TIPUS D’ENTITAT/RECURS
Associació de veïns del barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet
DESCRIPCIÓ D’ENTITAT/RECURS
Millores al barri, convivència social i cultural, tallers i tot el que estigui relacionat amb els veïns i el barri. Fem tallers, assemblees, reunions al barri amb tots els veïns, esport, cultura, festes del barri…
BARRI D’INTERVENCIÓ
Barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet.
PROGRAMES
ÀMBIT D’ACTUACIÓ
A QUI S’ADREÇA?
Ciutadania en general.
FITES ASSENYALADES
CALENDARI
Ravaleando
Tallers
Jardí del barri a la Diada de la Primavera
HORARI

Notícies

Grup ciutadà avaluació 2

Primeres aportacions de la ciutadania a l'avaluació comunitària

Dimecres passat, va tenir lloc la primera de les sessions d’avaluació que el Projecte Ici durà a terme durant aquest mes de Desembre.

Ens hem proposat aturar-nos per mirar entre tots el procés comunitari engegat ja fa 4 anys. Revisar, repensar, millorar, i valorar la feina feta entre tots. L’objectiu és seguir avançant i actualitzar els reptes de la comunitat.

La ciutadania ha sigut la primera a prendre la paraula i explicar-nos com ells ho han viscut i que en pensen.

En primer lloc, ens parlen de la importància del potencial humà, i com aquest és clau pel procés comunitari. Creuen que ja s’han establert uns fonaments bàsics de funcionament i coneixença entre les entitats, que permetrien dur a terme projectes sense el suport econòmic del projecte. Especialment al barri del Raval que gaudeix d’un teixit associatiu més consolidat.

Grup ciutadà avaluació

 

Hi ha el sentiment que en el procés, els professionals del territori tenen més pes que la ciutadania, i que per això cal trobar nous escenaris que facilitin la seva participació.

Es valora la incorporació de nous sectors de població, però s’és conscient que la diversitat del barri no es veu reflectida en les accions que es duen a terme.

Cal doncs per a millorar la participació de la ciutadania i millorar els canals d’informació que han de poder travessar les barreres dels barris d’intervenció i arribar a tota la ciutat.

S’és conscient de les dificultats socioeconòmiques del barri i de l’alta mobilitat de la població, i de com aquests fets condicionen la participació.

Per últim, recollim que es podria comptar amb un espai d’interrelació on abordar qüestions que preocupin a la ciutadania.

Moltíssimes gràcies per la vostra participació i seguim construint el procés comunitari!!!

 

Grup ciutadà avaluació 2

 

Llegir més

El Casal dels Infants, l'Ass. De Veïns del Raval i l'AMPA Tanit ens preparen un Castalloween molt especial

Dimecres dia 31 d'octubre a partir de les 16.30 hores al Parc del Motocròs tindrem una tarda plena de propostes terrorífiques!!

A la plaça davant de Casal dels Infants podrem trobar moltes activitats per passar una tarda molt divertida pels infants i les adolescents dels barris de la Serra d'en Mena.

Podreu participar de diverses proves com el toca-toca, un joc per experimentar sensacions esgarrifoses, escoltar contes terrorífics, fer conjuntament un mural de la tardor, pintar-vos la cara de diferents personatges i animals, participar del photocall col·laboratiu, intentar fer punteria dins una teranyina...i menjar castanyes!!! I encara us ho esteu pensant?

Doncs encara tenim més activitats! Al Passadís del Motocròs tindrem una gimkana terrorífica pels adolescents!! I per si no n'hi hagués prou, acabarem amb un concurs de disfresses i una entrega de premis!!

Us hi esperem!!

 

Llegir més

Grup ciutadà

El Grup Ciutadà Comunitari es retroba després de l’estiu per planificar el curs

El passat 26 de setembre el Grup Ciutadà es va reunir per definir els nous projectes d’enguany.

L’Ampa de l’Escola Tanit, l’Associació la Convivència, L’AAVV del Raval, l’associació armènia Ararat, la Comunitat de Bangladesh, l’Església Evangèlica i ciutadania a títol individual van compartir un berenar on van poder intercanviar les fites d’aquest proper curs.

Llegir més

Festes Raval 18

Les festes del Raval omplen el barri de propostes per a totes les edats

Divendres 30 i dissabte 31 de juny i diumenge 1 de juliol van tenir lloc les festes de barri, que van aglutinar la gent entorn la bona convivència, les relacions de proximitat i intergeneracionals.

Llegir més

Invitació festes Raval