Aprofundim en com posem les normes i els límits als nostres fills i filles

Tècniques i mares de la Biblioteca Can Peixauet i de la Fundació Germina van oferir aquests continguts educatius de qualitat divendres dia 8 de juny al CIRJ Rellotge XXI.

Vam començar visualitzant un vídeo sobre la imitació entre fills i filles i familiars, i reflexionant sobre la utilitat de les normes i els límits en l’educació. Ens són útils? Ens serveixen? Les compleixen els nens i nenes? Coincideixen amb les de l’escola? Què ens funciona a cada una?

Èxit educatiu 08.06

Tot seguit vam iniciar la dinàmica sobre les estratègies que podem utilitzar, amb les següents claus: ser l’exemple, felicitar els avenços, explicar el perquè i les conseqüències, establir les normes amb anterioritat, fer-les bàsiques, adequades a l’edat, acordades amb l’infant i la família, clares i concretes, de forma positiva i prioritzades.

èxit educatiu 08.06

En grups vam pensar en situacions i exemples entorn aquestes claus, ens sentim identificades? Quines fem servir? També van sorgir continguts relacionats amb la motivació, l’acompanyament, la comunicació, els hàbits i les rutines, les negociacions, etc.

Juntes vam gaudir d’un espai de confiança i de treball molt positiu, i seguirem construint eines per a l’èxit educatiu dels infants i les adolescents de la Serra d’en Mena.

èxit educatiu 08.06

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.