Així s’està organitzant el Jardí del Barri

Liderat per l’AVV del Raval, l’EBM Els Pins, la Xarxa de Valors i l’AMPA de l’escola Tanit la proposta cada any agafa més força i implica més agents comunitaris.

De nou el projecte del Jardí del barri treballa per tal que més de 400 infants de les escoles de la Serra d’en Mena (la Comunitat d’Aprenentatge Tanit, l’escola Miguel d’Unamuno, l’escola Ferran de Segarra, l’escola Antoni Gaudí i l’EBM Els Pins), i d’associacions com La convivència, la Fundació Germina i el Casal dels Infants.

Enguany la novetat és que serà un grup de l’Institut Numància que treballa amb la Xarxa de Valors qui cuidarà les plantes amb anterioritat i explicarà el projecte als grups d’infants. Aquests aprendran a fer-se’n càrrec l’última setmana per tal de finalment venir dissabte dia 5 a plantar la seva planta, amb el seu cartell treballat a l’aula amb el seu nom i la varietat de planta (seran sàlvies, gazànies i lavandes que ompliran el Parc del Motocròs de vida i colors).

Comissió jardí 04.04

La propera setmana arribaran les plantes a l’Institut per acabar de créixer i serà l’última setmana de maig quan es distribuiran als diferents grups que les plantaran al nostre jardí comunitari.

El mateix dia 5 de maig durant el matí també tindrem ocasió, a banda de plantar, de fer un taller de decoració del jardí, pintant les tanques i les pedres de colors. La primavera ha arribat ja a la Serra d’en Mena!!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.