AFAS, aquí teniu el vostre espai per compartir

Dilluns 26 d’octubre de 17,30 i fins a les 19 hores, tindrà lloc una sessió per donar suport a les Associacions de Famílies de la ciutat.

En el marc del Cicle de Formació promogut pel Projecte d’intervenció Comunitària Intercultural, obrirem aquest espai telemàtic amb l’objectiu d’enfortir la gran tasca d’aquestes entitats, escoltar la seva situació pel que fa a la participació familiar a les escoles, veure les diferents necessitats i visions, projectes, activitats i també oferir algunes eines i estratègies per donar suport.

Aquesta sessió serà conduïda per Xavier pujol, professor de la Universitat de Girona i expert en investigació educativa.
Si us plau, si esteu interessats/des a participar, envieu un correu a barbara@cartadelapau.org, i us enviarem l’enllaç per connectar-nos a través de la plataforma Zoom.

Per a més informació de tot el Cicle de Formació i les Jornades d’Entitats, podeu llegir la següent notícia del web de la nostra Fundació Carta de la Pau:

http://cartadelapau.org/el-projecte-ici-centra-els-esforcos-en-el-suport-a-les-entitats-mes-afectades-per-el-covid-19-a-santa-coloma-de-gramenet/

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.